Partners

Onze

Partners

Huisverkopen.nu

Snel uw huis verkopen is mogelijk bij huisverkopen.nu. Bij hun kunt u een realistisch bod verwachten op uw huis, woning of appartement op basis van marktwaarde. Zodra alles geregeld is bij de notaris wordt er direct betaald. Kosteloos kunnen zij u ook een aanbetaling doen. De notariskosten nemen zij voor hun rekening.

Advieskeuze.nl

Sommige keuzes in je leven hebben grote invloed op je financiële heden én toekomst. Je wilt daarin worden bijgestaan door vakbekwame mensen die je adviseren en ondersteuning bieden, zodat je de juiste beslissingen neemt. Een dienstverlener kost je wat, maar kan je uiteindelijk ook veel geld én leed besparen; maar dan wil je natuurlijk wel de beste dienstverlener. Op Advieskeuze.nl helpen wij je in de zoektocht naar een dienstverlener middels 100.149 consumentenreviews. Zo kun je een goede vergelijking maken en de dienstverlener kiezen die het best bij jou past.

Funda

Funda is sinds 2001 hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten. In 15 jaar tijd groeide funda uit van een kleine website tot gemeengoed, en werd gluren bij de buren maatschappelijk geaccepteerd. Funda loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed. Zij doorgronden de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor makelaars en adverteerders. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgen we de positie van de makelaar en dragen we bij aan zijn dagelijks succes. Zo is funda de partner van de makelaar.

Huurwoningen.nl

Iedere dag ontmoeten duizenden huurders en verhuurders elkaar op Huurwoningen.nl, de grootste huurmarktplaats van Nederland. Dagelijks vindt u hier het nieuwste aanbod aan huurwoningen. Ook hier kan RG Woonadvies dus niet uitblijven als één van de vele partners van deze organisatie.

HomeRent

Als nieuwe verhuurmakelaar in de regio Zuid-Holland, heeft HomeRent de missie om middels een goede samenwerking met diverse verhuurders, zowel de particuliere als de zakelijke markt te voorzien van geschikte woonruimte. Daarin staan servicegerichtheid, flexibiliteit en klanttevredenheid bij hun centraal. De resultaatgerichte samenwerking tussen RG Woonadvies en HomeRent biedt allebei de partijen lange termijn voordelen gecombineerd met optimale flexibiliteit.

Pararius.nl

Pararius is dé grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Om als nieuwe verhuurmakelaar het aanbod snel en correct kenbaar te maken aan de klanten, kan RG Woonadvies dus niet uitblijven als één van de vele partners van deze organisatie.

Maandlasten Manager

De ideale woning is gevonden, het huurcontract getekend en de sleutels zijn in handen. Dan kan de aansluiting op de nutsvoorzieningen natuurlijk niet uitblijven. Om de huurders hierbij van dienst te kunnen zijn en de aanvraag eenvoudig te kunnen laten verlopen, is RG Woonadvies een partnerschap aangegaan met Maandlasten Manager. Deze organisatie werkt samen met diverse nutsbedrijven en kan op die manier alle diensten onafhankelijk en tegen een scherpe prijs aanbieden.

PARTNER VOOR HET TOTALE HUURTRAJECT!
Wij doen: