Suze Robertsonstraat, 1318 LZ ALMERE

Via de website van RG Woonadvies kunt u zich inschrijven (woningzoekende) voor deze huurwoning.

Gelegen in Almere ligt deze bijzondere woning in de Suze Robertsonstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 92 m² en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 113 m². De woning is gebouwd in 2000.

De woning is gelegen in de buurt Tussen de Vaarten Noord. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Almere, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling

Bij binnenkomst komt u in de entreehal welke toegang verschaft tot het separate toilet aan de rechterzijde en in het verlengde de woonkamer.

 

De toiletruimte is volledig betegeld in een lichte kleuropstelling en voorzien van een staand toilet en fontein. Nevens de toegangsdeur van het toilet is er een interne garderobekast. De living is groots van opzet en door de schuifpui via welke u de achtertuin betreedt is er enorm veel natuurlijk lichtinval in de woonkamer. De fraai aangelegde achtertuin is georiënteerd op Westen (zonsondergang), voorzien van een achterom en tuinhuis. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, koel- vriescombinatie, afzuigkap en inductiekookplaat. De apparatuur is van gerenommeerde merken en dus kwalitatief goed. De gehele begane grond is voorzien van een goed gelegde in hout kleurige laminaatvloer.

 

Via een open trap met twee kwarten komt u op de eerste etage. Op deze verdiepingsvloer zijn drie slaapvertrekken gelegen. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorkant de overige twee slaapkamers zijn gepositioneerd aan de achterzijde. Centraal gelegen op deze verdieping is de badkamer. De natte cel is voorzien van een bad douche combinatie, wastafel met meubel en een tweede toilet. Mede op deze etage is dezelfde vloerbekleding die op de begane grond is gelegd doorgetrokken.

 

Met behulp van een gesloten trap met 1 kwart komt u op de bovenste (tweede) etage. Hier is de wasmachineaansluiting gerealiseerd. De ruimte leent zich voor verschillende doeleinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan wasruimte, studieruimte, gastenverblijf, etc.

 

Aanvullende informatie:

 

_ volledig gestoffeerd

_ dubbel glas

_ voldoende gratis parkeer gelegenheid

_ hoogwaardige afwerking

 

Overige informatie:
• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is de huur maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn bedraagt één maand.
• Bent u zelfstandig ondernemer dan wordt er een waarborgsom van 3 maanden in rekening gebracht

Bij alle verhuringen geldt – ook indien aan alle voorwaarden is voldaan – dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

Is uw interesse gewekt, wilt u een rondleiding of heeft u vragen? U kunt ons gerust bellen of e-mailen.
Wij staan u graag te woord of plannen met u een afspraak in voor een tour door deze woning.

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld kunnen wij niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens. Aan deze tekst kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Geïnterreseerd? meld je snel aan!
Suze Robertsonstraat, 1318 LZ ALMERE

*U betaald eenmalige kosten van €50,- exclusief b.t.w. per inschrijving in verband wij direct een huurder check en inkomens check uitvoeren (zonder inschrijving komt u niet in aanmerking voor een woning).

Volg ons
Woonaanbod delen
Over ons

“Kwaliteit met een persoonlijke aanpak”
Met meer dan een aantal jaren ervaring in de makelaardij, kennen wij de woningmarkt door en door. Daarnaast zijn wij zeer bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van Wonen en Vastgoed.

Nieuwste aanbod

Schipluidenlaan, 1062 HE AMSTERDAM

In het splinternieuwe complex “MyLoft wfc” in Amsterdam-West komt deze leuke appartement beschikbaar. Het appartementen complex is van alle gemakken voorzien. Het appartement wordt kant

Bekijk »